Posted on

Volg hier mijn kweekverslag kanaries in fotos

12/05/2021

Het is tijd om mijn huidige kweek seizoen te tonen. De volgende dagen zal ik verschillende nesten en vogels selecteren en ik zal mijn commentaris geven.

 

 

 

23/05/2021

Ik heb vooral kanaries maar hier zal ik presenteren mijn nesten Groenlingen, Grasparkieten en Japaanse meeuwen

Mijn geheim zachtvoer zal ik ook bekend maken met fotos en uitleg. Ik geef zachtvoer aan mijn vogls twee keer per dag- ’s morgens om 6 uur en rond 17 uur in de namiddag. ‘S morgens geef ik mijn zelf gemaakte zachtvoer- dat is mijn geheim recept voor 25 koppels. Wit toast brood 25ogr fijn gesneden, 3 gekookte eiren, 20 gram Fibrae Mix Start of Fibrae Mix Nest – dat is bij mij ontwikeld samenstelling van hoogwardige voedingsvezels- Appel poeder, Sesaam zaad poeder, topinambur poeder, biergist poeder, koriander poeder, hennep poeder, pompoenpitten poeder.

Veel producten met antioxidanten als Spirulina, Aronia, Sumak, Brandnettel poeder worden gegeven om de vruchtbaarheid van de oude vogels te verbeteren. Zonnebloempitten poeder, sesaamzaad en pompoenpitten poeder geven een goed start van je vogels voor spennen en overschakellen naar een harde zaadmengeling. Probeer onze producten voor een geslaagde kweek! De vader lizard was te vet en ik moet hem in de voliere laten vliegen.

 

07/06/2021

Kweekseizoen 2021 mocht u ook volgen op onze facebook pagina:  @bestbirdeurope