Posted on

Volg hier mijn kweekverslag kanaries in fotos

Voor vergroting klik op de fotos.

01/04/2019 Vandaag heb ik de vogels in de kweekooien gezet en de nesten geplaatst. Na 3 dagen neem  ik fotos van die koppels om te zien hoe gaat het.

04/04/2019 Fotos van de nesten. de rode kanaries hebben al een ei. De producten die ik gebruik tijdens de voorbereiding op de kweek.

09/04/2019 De nesten van de gekozen 4 koppels. De volgende fotos komen op 22/04. De vogels moeten rustig broeden.

22/04/2019- lizards 3 van 4, rode kanaries 4van 5, zwart-rood 5 eiren, agaten 4 eiren. Bekijk de promotie van Spirulina poeder!

27/04. De situatie is goed. ‘Morgens geef ik CeDe en ’s middags mijn zelf gemaakte voer (de recept komt met de volgende verslag). Voor een geslaagde kweek bekijk mijn producten op de winkel pagina.

Lees over Spirulina en sesaamzaad poeder. Verbeter je kweek met biergist, bijenpollen, aarzel niet om de contact formulier te gebruiken voor vragen. Op Facebook vindt ons op de Best Bird Europe pagina (geen direct link).

02/05 dat is de beste leeftijd voor fotos. Zij groeien echt als kool. De geheim zit in de sesaamzaad poeder die ik elk dag geef.

08/05 de laatste fotos voor zij in de babykooien met hun vaders gaan. Nu moet ik alles doen voor een geslaagde tweede ronde. Veel producten met antioxidanten als Spirulina, Aronia, Sumak, Brandnettel poeder worden gegeven om de vruchtbaarheid van de oude vogels te verbeteren. Zonnebloempitten poeder, sesaamzaad en pompoenpitten poeder geven een goed start van je vogels voor spennen en overschakellen naar een harde zaadmengeling. Probeer onze producten voor een geslaagde kweek! De vader lizard was te vet en ik moet hem in de voliere laten vliegen. Dit jaar moet ik de tweede ronde een beetje uitstellen, de jonge vogels moeten uitkippen niet vroeger dan op 01/06.

De tweede rond ging niet zo vlot. De eiren van de rode waren niet bevrucht, nu hebben zij voor en derde keer 5 eiren. De lizards hebben alleen 1 jong. goede agaten-4 jong en 3 van de zwartrood.

mijn derde ronde- de lizards, agaten en zwartrood kanaries zijn aan het broeden, de rode die mislukte de tweede keer hebben 2 jonge kanaries.

De rest van de derde ronde, sorry om die fotos te laat te plaatsen. Super conditie van mijn agaat en rood poppen.

 

Kweekseizoen 2020 mogen jullie op ons facebook pagina volgen  @bestbirdeurope